TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Robert Sowa wydał drugą książkę o gotowaniu

Znany polski kucharz Robert Sowa wydał nową książkę. "W poszukiwaniu smaku doskonałego" to już druga jego książka o gotowaniu.


Sowa jest szefem kuchni w hotelu Jan III Sobieski. Był również kucharzem reprezentacji Polski.

Pierwsza książka Sowy pt. "Esencja smaku" w 2006 r. została uznana za jedną z 10 najpiękniejszych kulinarnych książek świata.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Robert Sowa książka książki publikacje W poszukiwaniu smaku doskonałego Esencja smaku Sowy o gotowaniu




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję