TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Rynek HoReCa spotka się na targach EuroGastro 2011

W dniach 23-25 marca 2011 r. w centrum MT Polska przy ul. Marsa 56C w Warszawie odbędą się XV Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro skierowane ściśle do przedstawicieli branży gastronomicznej.


Na EuroGastro producenci i dostawcy usług z kraju i zagranicy przedstawią wszechstronny katalog produktów i rozwiązań dla branży. Wśród nich znajdą się liczne propozycje wyposażenia i wystroju lokali oraz zaplecza, jak meble, urządzenia i profesjonalny sprzęt, a także oprogramowanie i systemy zarządzania. Zaprezentowane zostaną również specjalistyczne produkty spożywcze, w tym przysmaki narodowe wybranych państw i regionów.

Ponadto targom towarzyszyć będą prestiżowe mistrzostwa, konkursy, interesujące pokazy i spotkania merytoryczne związane z działalnością sektora gastronomicznego. Oferta targów przeznaczona jest m.in. dla właścicieli i osób zarządzających restauracjami, kawiarniami, cukierniami, marketami, punktami zbiorowego żywienia jak również kucharzy i szefów kuchni. Honorowy patronat nad XV edycją targów EuroGastro objął Minister Gospodarki, Waldemar Pawlak.

W trakcie XV edycji targów szczególnie szeroko zostanie zaprezentowana oferta specjalistycznych produktów spożywczych. Na targi powrócą specjalne wyspy przysmaków narodowych wśród nich znajdzie się m.in. wyspa produktów francuskich. W trakcie EuroGastro 2011 odbędzie się również jubileuszowa X edycja mistrzostw barista, których zwycięzca pojedzie na mistrzostwa świata do Kolumbii.

Wśród wystawców targów EuroGastro znajdują się producenci i dystrybutorzy wyposażenia i sprzętu dla gastronomii, mebli, akcesorii, żywności i napojów, alkoholi i używek, wyposażenia sal restauracyjnych i barów, produktów i półproduktów cukierniczych, lodziarskich i piekarskich, drobnego sprzętu dla cukiernictwa, lodziarstwa, oprogramowania dla gastronomii, środków czystości jak również odzieży roboczej. Do osób zwiedzających targi należą m.in. właściciele i menadżerowie restauracji, barów typu Fast food i snack-bar, małej gastronomii, kawiarni, firm cateringowych, hurtowni gastronomicznych, lodziarni i cukierni, super i hipermarketów, klubów, dyskotek, pubów, zarządzających punktami zbiorowego żywienia w stołówkach, kantynach, szpitalach, więzieniach, domach dziecka, szkołach i innych placówkach, kucharze, szefowie kuchni, bariści oraz dystrybutorzy produktów i usług dla HoReCa.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
HoReCa EuroGastro 2011 Międzynarodowe Targi Gastronomiczne branży gastronomicznej gastronomii gastronomia hotele catering




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję