Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Nomade - Specjalista ds. wsparcia sprzedaży
- Animator w klubie dla dzieci - Cypr Północny
- REZYDENT NA MAJORCE
- REZYDENT NA COSTA DEL SOL
- Specjalista ds. organizacji i rozliczeń imprez...
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
W tej restauracji musisz zapiąć pasy
Na warszawskiej Starówce powstaje podniebna restauracja, nad Mariensztatem, gdzie będzie można delektować się posiłkiem 50 metrów nad ziemią.
Dźwig unoszący specjalną platformę stanie przy ulicy Senatorskiej. Do platformy przymocowano stół, a do niego fotele. Każdy klient będzie musiał zapiąć...pasy.
Restauracja pomieści 22 biesiadników, którzy muszą mieć co najmniej 150 cm wzrostu. W menu znajdą się śniadania, lunche, kolacje, koktajle. Kuchnia będzie zlokalizowana na środku platformy - tam kucharze na świeżym powietrzu przygotują posiłki.
Z tej wyjątkowej atrakcji turystycznej będzie można skorzystać w stolicy do 14 do 16 września. Koszt wejściówki zaczyna się od 169 zł.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Dział dla turystów:
Gdzie Polacy polecą sami na Święta i Nowy
FlixBus: Polacy chcą podróżować na
Jak sprzedają się przyszłoroczne oferty w
Turystyka potrzebuje od państwa wsparcia, a nie przejmowania roli
Starsze aktualności:
Raport o podróżach Polaków w
Narodowy Program Wsparcia dla Przemysłu Spotkań
WTTC: Turyści mówią o zrównoważonej turystyce, ale co
Coolcation nie tylko w
Intercity zadowolone z 2024
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
Dreamliner nie wyleciał do Monachium
Krótsze wakacje - straty dla branży turystycznej
Igły w kanapkach dla pasażerów
Znamy najlepszą agroturystykę na Mazurach
Kulinarne szaleństwo w Lizbonie
EasyJet planuje ekspansję w sezonie letnim
Dobry bilans roczny w Pyrzowicach
Novotel wprowadza nowy koncept gastronomiczny
Jak zmienił się rozkład lotów w sezonie zimowym?
Sternik z Costa Concordii pomylił strony
Ile zapłacimy za nocleg w hotelu?
Zakaz wstępu do hotelu za głupi żart
