Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
W tej restauracji musisz zapiąć pasy
Na warszawskiej Starówce powstaje podniebna restauracja, nad Mariensztatem, gdzie będzie można delektować się posiłkiem 50 metrów nad ziemią.
Dźwig unoszący specjalną platformę stanie przy ulicy Senatorskiej. Do platformy przymocowano stół, a do niego fotele. Każdy klient będzie musiał zapiąć...pasy.
Restauracja pomieści 22 biesiadników, którzy muszą mieć co najmniej 150 cm wzrostu. W menu znajdą się śniadania, lunche, kolacje, koktajle. Kuchnia będzie zlokalizowana na środku platformy - tam kucharze na świeżym powietrzu przygotują posiłki.
Z tej wyjątkowej atrakcji turystycznej będzie można skorzystać w stolicy do 14 do 16 września. Koszt wejściówki zaczyna się od 169 zł.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Dział dla turystów:
Nowe połączenie z Kraków
Zamek Królewski na Wawelu podsumowuje
Jak sprzedają się przyszłoroczne oferty w
Starsze aktualności:
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Accor ułatwia rezerwacje
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
POT przyznała rekomendacje na lata
Ryanair planuje przewiezienie 20 mln
eSky zachęca do wczesnego planowania
Dreamliner nie wyleciał do Monachium
Krótsze wakacje - straty dla branży turystycznej
Igły w kanapkach dla pasażerów
Znamy najlepszą agroturystykę na Mazurach
Kulinarne szaleństwo w Lizbonie
EasyJet planuje ekspansję w sezonie letnim
Dobry bilans roczny w Pyrzowicach
Novotel wprowadza nowy koncept gastronomiczny
Jak zmienił się rozkład lotów w sezonie zimowym?
Sternik z Costa Concordii pomylił strony
Ile zapłacimy za nocleg w hotelu?
Zakaz wstępu do hotelu za głupi żart
