Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Nomade - Specjalista ds. wsparcia sprzedaży
- Animator w klubie dla dzieci - Cypr Północny
- REZYDENT NA MAJORCE
- REZYDENT NA COSTA DEL SOL
- Specjalista ds. organizacji i rozliczeń imprez...
- Biuro Podróży Elit Tours
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
Tatry - trzeci stopień zagrożenia lawinowego
Od wtorkowego wieczoru w Tatrach obowiązuje trzeci stopień zagrożenia lawinowego.
Na Kasprowym Wierchu leży blisko dwa metry śniegu. Temperatura wynosi tam minus 10 stopni. W rejonie Morskiego Oka schodzą małe, pojedyncze lawiny.
Ratownicy TOPR odradzają turystom wycieczki w górne partie gór, bo warunki są bardzo trudne. Na szlakach leży warstwa świeżego śniegu, niektóre z nich są nieprzetarte, a miejscami leżą duże zaspy. Ciągle pada śnieg i opada mgła, to ogranicza widoczność.
Komentarze
Tagi:
Dział biura turystyczne:
Choroby przenoszone przez komary coraz
Na ferie prowadzi Egipt, ale egzotyka także
Dział dla turystów:
Gdzie Polacy polecą sami na Święta i Nowy
FlixBus: Polacy chcą podróżować na
Jak sprzedają się przyszłoroczne oferty w
Turystyka potrzebuje od państwa wsparcia, a nie przejmowania roli
Starsze aktualności:
Raport o podróżach Polaków w
Narodowy Program Wsparcia dla Przemysłu Spotkań
WTTC: Turyści mówią o zrównoważonej turystyce, ale co
Coolcation nie tylko w
Intercity zadowolone z 2024
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
Ilu pracowników zatrudnia McDonalds
IX edycja Polsko - Rosyjskiego Forum Turystycznego
Niemcy: rusza proces sprawczyni wypadku polskiego autokaru
Czy turyści doczekają się odszkodowań od biur podróży?
PKP InterCity: remont za pół miliarda
Targi hotelarskie już we wrześniu
Nowy kierunek dla pracujących w branży turystycznej
Lufthansa chce porozumienia z Air China
Na czas strajku kolejarzy PKP Intercity honoruje bilety Przewozów Regionalnych
Opole: darmowe szkolenie dla gastronomii
Franczyza czy własna działalność?
