Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds.turystyki - biuro podróży w...
- Sprzedam pensjonat Rabka Zdrój
- B.P. ITAKA w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- NEKERA - Specjalista Wsparcia Sprzedaży
- Młodszy Specjalista ds. obsługi klienta
- Doradca klienta Biuro Podróży Itaka Kraków M1
- RAINBOW Doradca Klienta
- NEKERA - Flight Specialist
- NEKERA - Product Manager (Warszawa)
- pilot Wiedeń : 31.05-01.06.2024
The Westin Warsaw celebruje nadejście wiosny
Restauracja Fusion w hotelu The Westin Warsaw oficjalnie celebruje nadejście wiosny wprowadzeniem nowego menu wiosennego opartego na synergii produktów. Menu SuperFoods nie tylko gwarantuje najwyższe wartości odżywcze, lecz przede wszystkim ma korzystny wpływ na zdrowie, jest lekkie i orzeźwiające.
Przez miesiąc, codziennie, goście restauracji będą mogli skosztować pobudzających potraw z menu a dzięki filozofii SuperFoods oraz synergii produktów pozytywnie wpłynąć na swoje zdrowie, dodać sobie energii i poprawić samopoczucie. Potrawy z menu zostały tak skomponowane, aby dzięki połączeniu pewnych składników uzyskać jak najkorzystniejszy efekt dla ciała i ducha.
Szef kuchni, Janusz Korzyński, swoim gościom zaproponuje między innymi:
- Roladkę z królika i szpinaku, prażone nasiona, kruche sałaty, koper włoski, vinaigrette z zielonego jabłka - 37 PLN
- Dzikiego łososia zapiekanego w orzeszkach pini, młode sałaty, grillowana cebula, awokado pomidorki koktajlowe, oliwa z nutą pomarańczy - 41 PLN
- Pieczonego buraka z serem kozimi, awokado, gorzką czekoladą, prażonymi pestkami dyni, sosem z mango, miodu i cynamonu - 32 PLN
- Krewetki królewskie, Quinoa z brokułami, czerwoną cebulą, limonką, dressing z czosnku i imbiru - 48 PLN
- Sałatkę owocową z granatem i zielonym jabłkiem - 24 PLN
Restauracja znajduje się na parterze hotelowego lobby, z bezpośrednim wejściem od ulicy. Otwarta kuchnia umożliwia obserwację procesu przygotowywania potraw. Specjalnością restauracji są dania fusion łączące ze sobą smaki Wschodu i Zachodu.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział centra informacji i promocji:
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Dziwny konkurs na dyrektorów
Polacy na pierwszym miejscu wśród
Starsze aktualności:
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Łysogóry pod marką Best Western
W Ostrołęce odbył się festyn kolejowy
Nowe połączenie czarterowe z Poznania
Glob Travel nie jest na liście dłużników KRD
Umowa polsko - grecka dotycząca turystyki
Marek Kurdybacha to uczciwy i porządny człowiek i bardzo dobry pilot
Hiszpańska gospodarka widzi nadzieję w turystach
Sprzedaż biletów na podróż Pendolino ruszy w listopadzie
Nie ma chętnych na odbudowę knajpy Pod Kogutkiem
"Malachit" i "Chalkozyn" z nowym wyglądem
Pokryte śniegiem stoki zamiast egipskich plaż?
Krakowskie tradycje śniadaniowe
Portugalia: restauratorzy w tarapatach
Itaka wprowadza oferty aktywnego wypoczynku
Kraków: obcokrajowcy płacili drożej za przejazd taksówką?
Polacy chcą spędzać Wielkanoc w Rzymie?
Google szkodzi hotelom opiniami
Marek Kurdybacha to uczciwy i porządny człowiek i bardzo dobry pilot