Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Rezydent Hotelowy
- SPECJALISTA DS. KOMUNIKACJI I CONTENT MARKETINGU
- Specjalista ds.obsługi posprzedażowej Wrocław
- pilot Bawaria
- PILOT NA JAPONIĘ na przełomie kwietnia/maja 2026
- B. P. Okno na Świat (Warszawa) - Specjalista ds....
- Specjalista ds. Turystyki w salonie Wakacje.pl
- Specjalista ds turystyki - Stargard
- Specjalista / Specjalistka ds. turystyki
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
Sphinx wprowadza aplikację mobilną
Sieć restauracji Sphinx wprowadziła własną aplikacją mobilną.
Zakładając konto w aplikacji, goście restauracji uzyskują dostęp do ofert promocyjnych, dopasowanych do okazji wizyt. W niedalekiej przyszłości oferta dedykowana użytkownikom aplikacji Aperitif rozszerzona zostanie o oferty, z których skorzystać będzie można w restauracjach sieci Chłopskie Jadło, a później w sieci WOOK i w pubie Bolek.
Użytkownicy programu znajdą zarówno -30% zniżkę na dania Nowości Sphinxa, ale także szereg promocji na dania z menu głównego, dziecięcego czy też Wina i Alkohole.
Promocyjne oferty dostępne w menu aplikacji dopasowane są do różnych okazji, takich jak spotkania z przyjaciółmi, rodziną, czy tylko we dwoje. Aplikacja ma też stałą sekcję rabatową dla studentów.
Aplikacja jest dostępna bezpłatnie w sklepach Google Play i App Store pod hasłem wyszukiwania Aperitif. Uczestnikami programu "Aperitif pobudza apetyt" mogą zostać osoby, które ukończyły 18 lat oraz posiadają smartfon z systemem operacyjnym iOS 9 lub Android 4.1 lub nowszym. Aby przystąpić do programu, wystarczy pobrać aplikację na telefon i założyć konto. Dla osób niezarejestrowanych, aplikacja umożliwia dostęp jedynie do ograniczonej listy rabatów i promocji.
Po uruchomieniu aplikacji z widoku ekranu głównego należy przejść do sekcji "Twoje rabaty" i następnie z listy dostępnych ofert wybrać interesującą nas promocję. Aby pobrać kod rabatowy, należy kliknąć przycisk "Aktywuj rabat". Pobrany kod podczas składania zamówienia należy przekazać kelnerowi. Jest on ważny przez 60 minut od momentu wygenerowania.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Nad Bałtykiem Święta szansą na dobry koniec
Nowe wpisy na Liście niematerialnego dziedzictwa kulturowego
Dofinansowanie projektów
Zakaz reklamy piwa uderzy nie tylko w branżę piwowarów. Ucierpi też
Dział promocje dla turystów:
Bilety FlixBusa dostępne w
LOT wprowadza odroczone
Wygoda Travel rozpoczęła sprzedaż oferty
eTravel dołącza do programu
Linie flydubai uruchomią specjalne połączenia dla kibiców
Starsze aktualności:
Picie na stokach potępiane
ACI EUROPE: Potrzebujemy zabezpieczenia przyszłości
POLREGIO przewiozło ponad 100 mln
Gdzie Polacy latali samodzielnie w
ETC publikuje wskazówki dla zrównoważonej
Accor ułatwia rezerwacje
Turystyka wspiera 33 finał
Gdańsk Europejską Stolicą Kultury
POT przyznała rekomendacje na lata
Litwa wprowadza kwarantannę dla przyjeżdżających z Polski
Malta przywróci ruch turystyczny
IATA: ożywienie podróży lotniczych przyspiesza
Rainbow miał lepszy styczeń niż w 2019 roku
Laris Group - prężna krakowska sieć hoteli
Gdzie Polacy jadą z biurami na Boże Narodzenie?
Jakie trendy widać w majówkowych rezerwacjach?
Wielka Brytania zniesie zakaz lotów do Szarm el-Szejk?
Sfinks podejmuje decyzję w sprawie wykupu sieci gastronomicznej
Co budziło największe zainteresowanie w turystyce w minionym roku?
Czy turysta może się ubiegać o zwrot za bilet równocześnie u przewoźnika i touroperatora?
Airbus A330 dopuszczony do najdłuższych tras
Cyfryzacja hoteli jedynym wyjściem?
Ustawa wydłużająca termin voucherów i przesuwająca termin spłat TFZ z podpisem prezydenta
Leo Express uruchomi połączenie z Krakowa do Warszawy
COVID-19: Polska przywraca ograniczenia w niektórych powiatach
HOTREC chce unijnego komisarza dla turystyki
Trwają pracę nad zmianami w zasadach szkolenia kierowców
