Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Junior Reservation Manager
- Pilot na wycieczkę do Wiednia 3 - 4 maja
- Pracownik biura podróży od kwiecien - maj 2024...
- Junior Reservation Manager
- Instruktor kitesurfingu/windsurfingu
- Specjalista ds Turystyki Itaka
- Praca na Zielonych Szkołach CHRIS
- Specjalista ds turystyki Katowice
- Sprzedawca produktu turystycznego
- Sprzedawca usług turystycznych
Zobacz także
PIG: Miało być wsparcie dla turystyki i gastronomii, a jest miesiąc milczenia
Krok w stronę uruchomienia połączeń z Polski do Omanu
Gotowe dania w sklepach zagrożeniem dla restauracji?
Normy emisji spalin dla autobusów będą jeszcze bardziej rygorystyczne?
Wystartowała emisja akcji Real Food
Dwa koncepty gastronomiczne: Bobby Burger oraz Wegeguru wchodzą w skład grupy kapitałowej REAL FOOD S.A. założonej w styczniu bieżacego roku.
Celem marek jest rozwój grupy kapitałowej i pozyskanie funduszy na sukcesywne otwieranie kolejnych lokali. W zrealizowaniu planów ma pomóc zbiórka crowdfundingowa, która ruszyła 9 maja 2019 roku na platformie Crowdway.pl.
Środki ze zbiórki crowdfundingowej przeznaczymy na rozwój sieci lokali obu marek. 70 proc. kwoty chcemy wydać na zagęszczenie burgerowni w całej Polsce i 30 proc. na rozwój sieci wegańskich restauracji. Zakładamy, że do 2022 roku w kraju będzie działać 67 lokali Bobby Burger i 4 Wegeguru - zapowiada Maciej Sobolewski, dyrektor ds. marketingu i sprzedaży w sieci Bobby Burger.
W ramach akcji crowdfundingowej, do grona wspólników Real Food dołączą nowi akcjonariusze. W ramach finansowania społecznościowego (crowdinvestingu) spółka chce pozyskać 4 mln zł na otwarcie kolejnych lokali.
Dzięki otwarciom lokali własnych i franczyzowych, a także akwizycjom konceptów i lokali, jesteśmy w stanie urosnąć do 60-70 mln zł. Celem jest stworzenie na tyle dużej gastronomicznej grupy, żeby mogła zadebiutować na giełdzie za 3-5 lat - komentuje Krzysztof Kołaszewsk
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
NIK: Działalność człowieka zagraża Półwyspowi
Zachodniopomorscy przedsiębiorcy zadowoleni z ferii
Wspólny bilet dla kilku przewoźników kolejowych
Unia przygotowuje zmiany w systemie opłat drogowych
Niemcy będą się promować przez kuchnię
Wrocławskie lotnisko z unijnym certyfikatem
Wizz Air otwiera szóstą bazę we Włoszech
Jak rozpocząć organizowanie imprez neutralnych dla klimatu?
Transgraniczne skargi konsumentów
AirHelp świętuje 10-lecie działalności
Wakacje.pl analizują preferencje wyjazdowe turystów
MyTravel ponownie z ofertą Rainbowa
Czy zagraniczne podróże motywują do ubezpieczania się?
Słynny kucharz zamknie sieć swoich restauracji?
Czy będą loty z Polski? Znów wraca spór z kontrolerami lotów [aktualizacja]
Organizator turystyki ogłasza niewypłacalność
Piwa bezalkoholowe szybko zwiększają swój udział w rynku
Zdrojowa Hotels nawiązuje współpracę z Teslą
Co pasażerowie sądzą na temat bezpieczeństwa w samolocie?
Drobne przyjemności motywem przewodnim kampanii Travelist
biuro podóży Mysłowice Futura travel