Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Animator Czasu Wolnego - Bułgaria
- KIEROWNIK DZIAŁU REZERWACJI
- PRACOWNIK DZIAŁU CALL CENTER
- Pilot na Węgry
- Project Manager (Katowice)
- Specjalista ds. rezerwacji w jęz. polskim
- Specjalista ds.turystyki - biuro podróży w...
- Sprzedam pensjonat Rabka Zdrój
- B.P. ITAKA w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- NEKERA - Specjalista Wsparcia Sprzedaży
"Nordowi Mol" zaprasza na kaszubskiego grilla
"Ogródek grillowy" - to nowa oferta Restauracji "Nordowi Mol" dla turystów, którzy spieszą się w podróży na Półwysep Helski. Teraz nie trzeba będzie czekać kilkunastu minut na przygotowanie potraw, a szybko zjeść ciepły posiłek z grilla, odpocząć wśród zieleni, odwiedzić mini-zoo, sprawdzić pocztę e-mail i ruszyć w dalszą drogę.
"Nordowi Mol" w Celbowie koło Pucka do tej pory kojarzył się z restauracją, podającą dla swoich gości również potrawy typowo kaszubskie, w przystępnych cenach. Restauracja, wybudowana na modłę starego, kaszubskiego zajazdu z połowy XIX wieku, idzie jednak z duchem czasu. Teraz Restauracja, z myślą o spieszących się klientach, otwiera w sezonie "Ogródek Grillowy". W tym celu powstaje obok restauracji specjalny pawilon, gdzie będzie można zjeść smaczne, grillowane potrawy.
- Jednak będą to potrawy z grilla wykwintne, jak te podawane w Restauracji "Nordowi Mol" - zapewnia Marek Hewelt, właściciel zajazdu. - Znajdziemy więc w naszym grillowym menu karkówkę, pstrąga, szaszłyk drobiowy oraz kaszubską kaszankę z grilla. Będzie smacznie i szybko.
Restauracja "Nordowi Mol" dla spieszących się podróżnych uruchomi również kuchnię polową z tradycyjnymi polskimi potrawami - grochówką, bigosem oraz żurkiem. Na zmęczonych drogą turystów czeka ze smakiem urządzony ogród, pełen zieleni, alejek spacerowych, z szumem strumyka, spokojem stawu, młyńskim kołem oraz kaszubskimi, dawnymi narzędziami pracy codziennej. Można także na chwilę zatrzymać się przy mini-zoo i zaprzyjaźnić z tamtejszymi zwierzętami, a także plac zabaw dla dzieci z huśtawkami, zjeżdżalniami, piaskownicami i drabinkami.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział dla turystów:
Udany pierwszy kwartał w Porcie Lotniczym
IGHP: Wielkanoc dobra, majówka będzie jeszcze
Starsze aktualności:
Oburzenie na ceny biletu na Wawel, ale czy
TSUE: Przewoźnik odpowiada za nienależyte udzielenie pierwszej
Ankieta KE dla
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Chińskie linie lotnicze Hainan Airlines weszły do Polski
Solaris-y znów będą jeździć po ulicach Bratysławy
Airbus podtrzymał deklarację dostaw A380 na 2008 rok
Trufla - przysmak za 330 tysięcy dolarów
Pociąg papieski przestał być atrakcją turystyczną?
Z Bydgoszczy bez problemu za granicę
ITD podsumowało tegoroczne wakacje: skontrolowano 2000 autokarów, ukarano mandatami 750 kierowców
Alfabet globtrotera, czyli jak przygotować podróż dookoła świata?
easyJet: pasażerowie wracają do domu
Touroperatorzy zapłacą za opiekę medyczną dla turystów?
Jaka magia Krupówek przyciąga tam tłumy turystów?
McDonalds w Luwrze zaszkodzi wizerunkowi muzeum?
Terminal Portu Lotniczego Lublin zaprojektuje polsko-hiszpańskie konsorcjum
Rainbow Tours w marcu odnotował wzrost sprzedaży o 43%
LOT nie zadbał o swoich pasażerów
Nowy szef GDDKiA: Janusz Kopera
Ranking Forbes: Le Meridien Bristol hotelem najlepszym dla biznesmenów
Lotnisko w Modlinie zacznie działać dopiero za dwa lata?
Skamieniałe Miasto odzyska dawną świetność!