Ogłoszenia
Ogłoszenia
- ITAKA POZNAŃ PLAZA - STARSZY SPECJALISTA DS....
- Specjalista d.s. turystyki kolonijnej -...
- wynajem zestaw sluchawkowy do oprowadzania...
- Praca w biurze podróży wakacje.pl w Pruszkowie
- Regionalny Manager Sieci Agencyjnej - region...
- Tłumaczenia języków europejskich w podróży
- Pilotaż z Poznania/ 12.11
- Dołączę do przedsięwzięcia w branży turystycznej
- Praca na Wyspach Kanaryjskich
- Specjalista ds. Sprzedaży i Organizacji
Zobacz także
KLM zapowiada zmiany podczas lotów międzykontynentalnych
IATA: rośnie popyt na loty, spadają wskaźniki wypełnienia miejsc
UE podpisuje umowę z Kanadą w sprawie danych pasażerów
Michał Fijoł znów prezesem PLL LOT
Ryanair planuje przewiezienie 20 mln pasażerów
Emirates wprowadzają nowe uniformy dla obsługi pasażerów premium i VIP
Austrian Snack Box dla pasażerów Austrian Airlnies
Austrian Snack Box to ekskluzywny zestaw przekąsek jakimi częstowani są pasażerowie linii lotniczych Austrian Airlnies. Przekąski są darmowe i przygotowywane przez znanego szefa kuchni.
Na pokładach samolotów Austrian Airlnies podczas lotów trwających od 65 do 150 minut wszyscy pasażerowie otrzymują darmowy zestaw przekąsek. Jest to np. zestaw śniadaniowy albo inny, w zależności od pory dnia, podany w specjalnie zaprojektowanym dla przewoźnika pudełku "Austrian Snack Box". Do tego proponowane są napoje alkoholowe lub bezalkoholowe. Zestaw jest autorstwa znanego austriackiego szefa kuchni Helmuta Österreichera, zdobywcy wielu prestiżowych nagród.
Na krótszych połączeniach międzynarodowych (do 65 min.) i wszystkich krajowych pasażerom klasy ekonomicznej podawane są słodkie i słone przekąski z kawą, herbatą i wodą. - Dzięki tej nowatorskiej formie darmowej gastronomii staliśmy się jedyną linią lotniczą oferującą darmowe przekąski, przygotowane na krótkie trasy dla klasy ekonomicznej przez wybitnego szefa kuchni - pochwalił się prezes Austrian, Alfred Ötsch.
- Podjęliśmy świadomą decyzję, by znów skoncentrować się na austriackiej kuchni i podawać typowe jej dania, jak np. klasyczną austriacką sałatkę z wołowiną oraz pasztety, którymi Austriacy tradycyjnie raczą się w Heurige, czyli lokalnych gospodach specjalizujących się w wyszynku młodych win. - dodał Peter Baumgartner, wiceprezes do spraw obsługi klienta i rozwoju produktu.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
S3 gotowa w całości. Pomorze Zachodnie czeka na czeskich
Cel: Innowacje, Technologie i Zrównoważony Rozwój w
Dział biura turystyczne:
Starsze aktualności:
Etykieta emisja lotniczych przyjęta przez Komisję
Jakie trendy w europejskich
Skąd Polacy przylecą na
Wakacje.pl doceniają
Grecja spodziewa się rekordowych zysków z
Kolejny przewoźnik pod lupą
Bułgaria i Rumunia wchodzą do strefy
Nowy przewoźnik na czarnej liście
Lotnisko w Białymstoku utknęło w
Kampania promocyjna Małopolski
Bilet do Koloseum można kupić on-line
Nakręcono film promujący Kielce
Qubus Hotel współpracuje z Polską Akcją Humanitarną
Podsumowanie 2005 roku w Porcie Lotniczym w Bydgoszczy
Amerykańskie lotnictwo w tarapatach
Krynica: powstanie centrum konferencyjno-kongresowe
W Toronto zepsuł się samolot LOT-u
Chorwacja oddała do użytku ostatni odcinek 440-kilometrowej autostrady
Inwestorzy hotelowi wolą Rosję
Łódź: port lotniczy już działa normalnie
Chińczycy uruchamiają loty na trasie Berlin - Pekin
Najwięcej agroturystyki jest w Małopolskim (13 975 miejsc) i Podkarpackim (7581 miejsc)
Hotel usprawiedliwia brak przetargu
"Nowy VAT w Unii Europejskiej"
Pielgrzymi i turyści ruszyli na Jasną Górę
Zabraknie zawodowych kierowców?
