TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Nowe menu restauracji SomePlace Else w warszawskim Sheratonie

Od wczoraj, 21 października restauracja SomePlace Else w warszawskim hotelu Sheraton oferuje nową, jesienno - zimową kartę dań, która rozgrzeje nawet największych zmarzluchów.


Nowe menu przygotowane przez Artura Grajbera, szefa kuchni hotelu, na sezon jesień - zima oferować będzie dania kuchni Tex-Mex. Sam szef szczególnie poleca stek z antrykotu, steak T-bone i empanadas (smażone pierożki z tuńczykiem). Dodatkową nowością będzie grafika menu, a także znajdujące się w nim ciekawostki na temat alkoholi.

W nowym menu znajdą się m. in.:

* "Santa fe BBQ" Pork Ribs - wędzone żeberka wieprzowe z pieczonym ziemniakiem i sałatką colesław 41 zł;
* T - Bone Steak (450g) - steak marynowany w ziołach, podany z ćwiartkami ziemniaków, mixem sałat z dodatkiem kukurydzy i fasoli 160 zł;
* Lamb Chop Salad - sałatka z grillowanymi kotlecikami jagnięcymi, serem feta, warzywami, chipsami tortilla, fasolą i sosem tzatziki 55 zł;
* Czerwone tajskie curry z kurczakiem, bakłażanem i ryżem jaśminowym 41 zł;
* Suflet czekoladowy podany z gałką lodów waniliowych 22 zł.

Restauracja SomePlace Else znajduje się w warszawskim hotelu Sheraton i czynna jest w poniedziałki od 12.00 - 24.00, od wtorku do czwartku w godzinach 12.00 - 1.00, w piątek od 12.00 do 2.00, w sobotę 16.00 do 2.00 i w niedzielę od 12.00 do 23.00.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Nowe menu restauracji SomePlace Else w warszawskim Sheratonie hotel Sheraton Warszawa restauracja karta dań potrawy jedzenie




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję