Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Pilot wycieczek rowerowych
- REZYDENT TURYSTYCZNY REGO-BIS - SEZON 2024
- Animator Czasu Wolnego - Bułgaria
- KIEROWNIK DZIAŁU REZERWACJI
- PRACOWNIK DZIAŁU CALL CENTER
- Pilot na Węgry
- Project Manager (Katowice)
- Specjalista ds. rezerwacji w jęz. polskim
- Specjalista ds.turystyki - biuro podróży w...
- Sprzedam pensjonat Rabka Zdrój
Nowe menu restauracji SomePlace Else w warszawskim Sheratonie
Od wczoraj, 21 października restauracja SomePlace Else w warszawskim hotelu Sheraton oferuje nową, jesienno - zimową kartę dań, która rozgrzeje nawet największych zmarzluchów.
Nowe menu przygotowane przez Artura Grajbera, szefa kuchni hotelu, na sezon jesień - zima oferować będzie dania kuchni Tex-Mex. Sam szef szczególnie poleca stek z antrykotu, steak T-bone i empanadas (smażone pierożki z tuńczykiem). Dodatkową nowością będzie grafika menu, a także znajdujące się w nim ciekawostki na temat alkoholi.
W nowym menu znajdą się m. in.:
* "Santa fe BBQ" Pork Ribs - wędzone żeberka wieprzowe z pieczonym ziemniakiem i sałatką colesław 41 zł;
* T - Bone Steak (450g) - steak marynowany w ziołach, podany z ćwiartkami ziemniaków, mixem sałat z dodatkiem kukurydzy i fasoli 160 zł;
* Lamb Chop Salad - sałatka z grillowanymi kotlecikami jagnięcymi, serem feta, warzywami, chipsami tortilla, fasolą i sosem tzatziki 55 zł;
* Czerwone tajskie curry z kurczakiem, bakłażanem i ryżem jaśminowym 41 zł;
* Suflet czekoladowy podany z gałką lodów waniliowych 22 zł.
Restauracja SomePlace Else znajduje się w warszawskim hotelu Sheraton i czynna jest w poniedziałki od 12.00 - 24.00, od wtorku do czwartku w godzinach 12.00 - 1.00, w piątek od 12.00 do 2.00, w sobotę 16.00 do 2.00 i w niedzielę od 12.00 do 23.00.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Elektroniczne faktury zaczną obowiązywać za 2
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział hotele, pensjonaty:
Elektroniczne faktury zaczną obowiązywać za 2
50 lecie marki ważnej dla światowego
Enoturystyka rozwija się w
Starsze aktualności:
Komisja Europejska przedłużyła możliwość pomocy dla małych portów
Oburzenie na ceny biletu na Wawel, ale czy
TSUE: Przewoźnik odpowiada za nienależyte udzielenie pierwszej
Ankieta KE dla
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Konkurs "Polska pięknieje - siedem cudów unijnych funduszy" rozstrzygnięty
Na uruchomienie lotniska w Szymanach zostanie przeznaczonych 74 mln euro
Mikołajki rozwijają się najprężniej
Kolejna edycja Spacerów po Gdańsku z przewodnikiem
Wyjazdy egzotyczne dla wymagających klientów
Anheuser-Bush i jego nowy produkt
Najbardziej zaufanym krajem na wyjazd wakacyjny jest Szwajcaria
Zachodniopomorskie: nowe oznaczenie tras dojazdowych nad morze
Pociągi PKP Intercity zabrały na wakacje 400 tys. dzieci i młodzieży
Czy Unia Europejska uratuje przyrodę w Bułgarii przed przemysłem turystycznym?
Wars będzie musiał zwyciężyć konkurencje?
Niemieckie biura odwołują wycieczki do Tunezji
Wizz Air otwiera 16 połączenie z Warszawy
Nowy miesięcznik dla branży hotelowej
Przewodnik turystyczny po Warszawie będzie ukazywał się w środowej "Polsce"
Strachowice: prezentacja oferty na objazdowej wystawie