TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






W hotelach Sheraton będzie się działo

W czwartek 14 lutego hotele Sheraton w Warszawie, Krakowie, Poznaniu i Sopocie będą kusić zmysłową ofertą walentynkową. Kolacje pełne afrodyzjaków, impreza dla singli czy pakiety walentynkowe - to część propozycji przygotowanych na ten dzień.


Amatorów kuchni Azji zainteresować powinna kolacja serwowana w nowo otwartej restauracji InAzia. Menu przygotowane przez szefa kuchni Marcina Sasina zdobione będzie jadalną orchideą i złotem oraz przyprawione afrodyzjakami takimi jak imbir, chili czy czekolada. Na powitanie każdy gość otrzyma azjatycką przekąskę: ostrygę z kieliszkiem szampana. Menu dostępne jest w dwóch cenach, 220 PLN i 280 PLN za osobę.

W SomePlace Else odbędzie się szalona impreza dla singli współorganizowana przez portal e-darling.pl. Najlepsze hity, koktajle z afrodyzjakami, konkursy i dobry flirt.

W warszawskim Sheratonie wieczór ten będzie odbywał się w trzech odsłonach. W restauracji The Olive w godz. 17.00 - 22.30 odbędzie się kolacja w formie bufetu zatytułowana "Francuski pocałunek". Serwowane będą m. in. czerwony kawior, mule w sosie z białego wina oraz łosoś po burgundzku. Kolacja dostępna będzie w cenie 110 PLN od osoby. W cenie 155 PLN od osoby poczęstunek może zostać wzbogacony o włoskie i argentyńskie wino oraz napoje bezalkoholowe.

Restauracja The Olive organizuje walentynkową 3-daniową kolację. Goście restauracji rozpoczną aperitifem oraz zakąskami z grillowanych krewetek tygrysich z tymiankiem cytrynowym oraz sałatką ze świeżych kwiatów i mini szparagów. Punktem kulminacyjnym kulinarnych doznań będzie niewątpliwie danie główne, czyli grillowana różowa cielęcina na musie z marchewki o aromacie pomarańczy w lekkiej kompozycji z ziemniakami w szafranie, dynią i sosem malinowym. Na słodkie zwieńczenie wieczoru czekoladowe ciastko z lodami waniliowymi. Kolacja będzie dostępna w cenie 199 PLN od pary.

Sheraton Poznan Hotel specjalnie na Walentynki przygotował romantyczny pakiet dla dwojga. Pełna toskańskich smaków i aromatów kolacja w restauracji Fusion oraz pobyt w eleganckim pokoju ze śniadaniem, butelką wina musującego i możliwością późnego wymeldowania. Cena pakietu: 550 zł od pary za dobę. Oferta dotyczy pobytu w dniach 14 - 17 lutego 2013.

Szeroki wachlarz możliwości na romantyczny pobyt dla dwojga przygotował sopocki Sheraton. Goście do wyboru będą mieć kolacje w restauracjach Wave i InAzia, a także zabiegi dla dwojga w spa. W restauracji Wave kolacja rozpocznie się od łososia w trzech odsłonach. Atmosferę podkręci pikantna zupa w stylu tajskim oraz sałatka z kopru włoskiego z mięsem z kraba. Wolno pieczona polędwica wołowa oraz grillowane krewetki przy akompaniamencie puree z palonego selera to propozycja szefa kuchni Krystiana Szidla na danie główne. Finał stanowić będzie mus z mandarynki, czekolady i chilli. Kolacja dostępna będzie w cenie 300 PLN od pary. Miłośnicy wschodnich smaków z pewnością będą zainteresowani kolacją walentynkową w restauracji InAzia. Trzydaniowa uczta koncentrować będzie się wokół sushi i sashimi - cena 350 PLN od pary.

Również Spa w hotelu Sheraton Sopot przygotowało na ten wyjątkowy dzień specjalną ofertę. Panie mogą skorzystać z nawilżającego zabiegu na twarz, a panowie z masażu szwedzkiego. Cena pakietu dla dwojga wynosi 323 PLN.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Sheraton hotel oferta restauracja walentynki 14 luty Warszawa Kraków Poznań Sopot impreza dla singli dla singli SomePlaceElse inAzja The Olive Wave restauracje dla par święto zakochanych Spa w hotelu hotele sieć propozycje cena pakietu




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję