Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds.turystyki - biuro podróży w...
- Sprzedam pensjonat Rabka Zdrój
- B.P. ITAKA w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- NEKERA - Specjalista Wsparcia Sprzedaży
- Młodszy Specjalista ds. obsługi klienta
- Doradca klienta Biuro Podróży Itaka Kraków M1
- RAINBOW Doradca Klienta
- NEKERA - Flight Specialist
- NEKERA - Product Manager (Warszawa)
- pilot Wiedeń : 31.05-01.06.2024
Częstochowianin został kucharzem roku
W konkursie organizowanym przez magazyn kulinarny "Kuchnia" tytuł "Kucharz Odkrycie Roku 2012" zdobył Szymon Szlendak z Częstochowy. W szranki stanęło z nim w finale dwóch zawodników.
Zwycięzca konkursu dotarł do finału dzięki liczbie 30 tysięcy głosów oddanych na niego przez internautów. W trakcie warszawskiego finału, jego przygotowany w 45 minut stek cielęcy na duszonym fenkule z chrupiącą zieloną sałatką i sosem szałwiowym okazał się bezkonkurencyjny.
Teraz częstochowianin będzie przez kolejny rok dzielił się z czytelnikami magazynu "Kuchnia" przepisami i poradami.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział wydawnictwa:
MROT zachęca mieszkańców Mazowsza do poznawania własnych
Powstanie katalog ofert incentive z
Spragnieni Podróży - fragment
ETC publikuje wskazówki jak uczynić turystykę bardziej
Starsze aktualności:
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
PKP Intercity unowocześnia swój tabor
Singapore Airlines najlepszą linią lotniczą?
Pijana stewardessa zabawiała pasażerów
Port lotniczy to nie tylko samoloty
Sopocki Sheraton ma nowego dyrektora sprzedaży i marketingu
Rozwiązanie problemu tzw. niskiego sezonu w turystyce
Gastronomia - kto zarabia najwięcej?