TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Kulinarne reality show

Kuchnia+ organizuje czwartą edycję "Warsztatów smaku kuchni+". Szkolenie z umiejętności pichcenia iście polskich przysmaków poprowadzi sam Adam Chrząstowski. Kulinarny projekt to połączenie konkursu dla widzów, nauki gotowania pod okiem polskich gwiazd kulinariów oraz występu w najnowszym reality show stacji.


Wszyscy, którzy zgłoszą swój autorski przepis tematyczny, mają szanse na dwudniowe szkolenie pod okiem specjalistów polskich kulinariów oraz występ w specjalnym odcinku programu "Warsztaty Smaku kuchni+: Wyjadacze". Szanse na wygraną ma 10 najciekawszych potraw.

Atrakcja poprzednich edycji była nauka gotowania ze wspomnianym Adamem Chrząstkowskim, szefem kuchni i restauratorem, znanym m.in. z programów "Adam w sieci: patenty i triki", "Adam po pracy" oraz "Adam na lato"; Tomaszem Jakubiakiem prowadzącym program "Jakubiak w sezonie" oraz z Bożeną Sikoń, mistrzynią cukiernictwa i gospodynią programu "Łakocie Bożeny Sikoń".

Tegoroczne zwycięskie warsztaty poprowadzi Gosia Molska, dziennikarka i podróżniczka.

Autorskie przepisy, które wezmą udział w konkursowej rywalizacji można przesyłać do 11 marca. Lista zwycięzców zostanie ogłoszona 16 marca.

Więcej informacji na stronie




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Warsztaty Smaku kuchni+ kuchnia+ warsztaty kulinarne Adam Chrząstkowski konkurs kulinarny polskie przysmaki kulinarny projekt konkurs dla widzów reality show stacja telewizyjna autorski przepis tematyczny przepis Adam na lato Adam po pracy Łakocie Bożeny Sikoń dziennikarka podróżniczka




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję