Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Pilot wycieczek rowerowych
- REZYDENT TURYSTYCZNY REGO-BIS - SEZON 2024
- Animator Czasu Wolnego - Bułgaria
- KIEROWNIK DZIAŁU REZERWACJI
- PRACOWNIK DZIAŁU CALL CENTER
- Pilot na Węgry
- Project Manager (Katowice)
- Specjalista ds. rezerwacji w jęz. polskim
- Specjalista ds.turystyki - biuro podróży w...
- Sprzedam pensjonat Rabka Zdrój
Sphinx: wkładki do menu
Sieć restauracji Sphinx na czas nadchodzących mistrzostw wprowadza specjalne wkładki do menu "Poznaj mistrzowskie smaki". Znajdą się w nich potrawy narodowe goszczących w Polsce drużyn. Mistrzowska wkładka będzie dostępna we wszystkich restauracjach Sphinx od 8 czerwca do końca turnieju.
Wkładka "Poznaj mistrzowskie smaki" będzie zawierała ofertę 8 dań typowych dla narodowych kuchni drużyn grających podczas mistrzostw w naszym kraju. W restauracjach całej sieci Sphinx zagraniczni i polscy goście będą mogli spróbować chorwackich cevapcici, irlandzkich fish and chips, włoskiego penne arrabbiata, hiszpańskiej paelli, czeskiego panierowanego sera, greckich koftedes, rosyjskich pielmieni, a także polskich pierogów z mięsem. Dodatkowo w 12 restauracjach Sphinx, zlokalizowanych w Warszawie, Łodzi, Poznaniu i Gdańsku w trakcie mistrzostw wprowadzone będzie skrócone menu.
- Nasze restauracje przygotowane są do przyjęcia kibiców, którzy w czerwcu zawitają do naszego kraju. Zarówno polskim, jak i zagranicznym gościom postanowiliśmy umożliwić posmakowanie kuchni krajów, których drużyny zagrają na polskich stadionach, stąd wprowadziliśmy specjalną wkładkę dań narodowych we wszystkich lokalach sieci Sphinx. Ponadto, w restauracjach znajdujących się w kluczowych lokalizacjach obowiązywać będzie skrócone menu, które umożliwi szybką i sprawną obsługę wzmożonego ruchu. Zachęcamy więc do odwiedzania naszych restauracji, w których przez miesiąc panować będzie wyjątkowa, pełna sportowych emocji atmosfera - mówi Dorota Cacek, wiceprezes Sfinks Polska, spółki zarządzającej siecią Sphinx.
Skrócone menu będzie obowiązywało w sześciu warszawskich restauracjach Sphinx i jednej w Łodzi (od 7 do 29 czerwca), w trzech gdańskich (od 9 do 23 czerwca), a także w jednym poznańskim (od 9 do 19 czerwca) i wrocławskim Sphinksie (od 7 do 17 czerwca).
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Elektroniczne faktury zaczną obowiązywać za 2
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział dla turystów:
ECTAA wybrała preferowany kierunek podróży na 2025
Udany pierwszy kwartał w Porcie Lotniczym
Starsze aktualności:
Komisja Europejska przedłużyła możliwość pomocy dla małych portów
Oburzenie na ceny biletu na Wawel, ale czy
TSUE: Przewoźnik odpowiada za nienależyte udzielenie pierwszej
Ankieta KE dla
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
SAS przedstawił plan ratunkowy
W sylwestrową noc uważaj na gotówkę
Ryanair zmuszony do sprzedaży udziałów w Aer Lingus
Plany Rainbow Tours na 2012 rok
Finnair poprawia jakość podróży lotniczych
Grecja odizoluje kłopotliwych turystów?
Jarmark Europejski przyciągnął do Gdańska tłumy smakoszy
Gdzie Polacy szukają informacji o noclegach?
Naziemna obsługa Air France zapowiada strajk
Klienci Neckermanna koczowali na lotnisku