Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Pilot wycieczek rowerowych
- REZYDENT TURYSTYCZNY REGO-BIS - SEZON 2024
- Animator Czasu Wolnego - Bułgaria
- KIEROWNIK DZIAŁU REZERWACJI
- PRACOWNIK DZIAŁU CALL CENTER
- Pilot na Węgry
- Project Manager (Katowice)
- Specjalista ds. rezerwacji w jęz. polskim
- Specjalista ds.turystyki - biuro podróży w...
- Sprzedam pensjonat Rabka Zdrój
Sfinks: nowe lokale w Zduńskiej Woli i Książu Wielkim
Dziś, 27 czerwca spółka Sfinks Polska uruchomiła dwie nowe restauracje - w Zduńskiej Woli i Książu Wielkim. Lokale działają na zasadzie franczyzy i są to pierwsze restauracje sieci otwierane w tych miejscowościach. W pierwszym półroczu 2012 r. pod szyldem Sphinx powstało łącznie 7 nowych restauracji.
Sphinx w podłódzkiej Zduńskiej Woli mieści się przy ul. Kardynała Stefana Wyszyńskiego i wraz z zapleczem oraz częścią konsumpcyjną zajmuje 200 metrów kwadratowych. Wewnątrz restauracji znajduje się ponad 60 miejsc przy stolikach, ponadto do dyspozycji klientów jest 80 miejsc w ogródku. Nowym elementem wystroju wnętrz jest wbudowana w ścianę beczka, z której goście mogą sobie samodzielnie nalać piwa. Z kolei Sphinx w Książu Wielkim działa w Małopolsce tuż przy drodze krajowej nr 7. Znajduje się tam ok. 95 metrów kwadratowych sali konsumpcyjnej z 18 stolikami na blisko 60 miejsc.
- Otwierając nowe lokale w Zduńskiej Woli i Książu Wielkim poszerzamy zasięg naszej sieci o kolejne polskie miejscowości. Zgodnie z założeniami w pierwszej połowie roku uruchomiliśmy siedem nowych restauracji Sphinx. Powstały one zarówno w dużych miastach, których mieszkańcy doskonale znają już naszą sieć, jak również w mniejszych miejscowościach, gdzie Sphinx pojawił się po raz pierwszy. Liczymy, że nowe lokale i nasza kulinarna oferta szybko zyskają popularność również w Zduńskiej Woli i Książu Wielkim - mówi Mariola Krawiec-Rzeszotek, wiceprezes Sfinks Polska, spółki zarządzającej sieciami Sphinx, WOOK i Chłopskie Jadło.
W menu restauracji Sphinx nie zabraknie kultowej shoarmy, wyśmienitych steków, makaronów z aromatycznymi sosami, czy też zestawów mięs i ryb z mieszanką warzyw na ciepło oraz lekkich sałat.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Elektroniczne faktury zaczną obowiązywać za 2
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział dla turystów:
ECTAA wybrała preferowany kierunek podróży na 2025
Udany pierwszy kwartał w Porcie Lotniczym
Starsze aktualności:
Komisja Europejska przedłużyła możliwość pomocy dla małych portów
Oburzenie na ceny biletu na Wawel, ale czy
TSUE: Przewoźnik odpowiada za nienależyte udzielenie pierwszej
Ankieta KE dla
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Hotele i ośrodki wczasowe na sprzedaż
Turyści świadkami kontroli fiskalnej
Linie lotnicze Cyprus Airways kończą działalność
Eurolot: z Wrocławia do Zadaru
Podhale: przeładowane busy to norma
Daj paragon, nie daj się fiskusowi!