Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds.turystyki - biuro podróży w...
- Sprzedam pensjonat Rabka Zdrój
- B.P. ITAKA w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- NEKERA - Specjalista Wsparcia Sprzedaży
- Młodszy Specjalista ds. obsługi klienta
- Doradca klienta Biuro Podróży Itaka Kraków M1
- RAINBOW Doradca Klienta
- NEKERA - Flight Specialist
- NEKERA - Product Manager (Warszawa)
- pilot Wiedeń : 31.05-01.06.2024
Smaczne poranki w Qubus Hotel
Od początku września 2012r. sieć Qubus Hotel po raz kolejny wzbogaci swoją ofertę bufetu śniadaniowego. Do ponad 100 produktów dołączą własnoręcznie wypiekane chleby, przygotowywane według tradycyjnych receptur.
Śniadania w Qubus Hotel oferowane są w formie szwedzkiego stołu z bardzo bogatym wyborem potraw i dodatków. Można zacząć od dań zimnych np. musli, suszonych owoców i bakalii, jogurtów, serów czy pachnących wędlin. Nie brakuje także sałatek, szerokiej gamy świeżych warzyw, marynat, twarożków i świeżych ziół. Całość uzupełniają dania gorące, takie jak ciepłe kiełbaski, omlety na 5 sposobów czy warzywne ratatoulie.
Do tych smacznych i zdrowych potraw w całej sieci zostało wprowadzone także pieczywo z własnego wypieku.
- Podstawą polskiego jadłospisu jest chleb, dlatego w Qubus Hotel przykładamy dużą wagę do tego, aby był on smaczny i wysokiej jakości. Według nas świeże, pachnące i chrupiące pieczywo jest nieodzownym elementem każdego posiłku. Zapraszamy Państwa do spróbowania swojskiego wypieku chleba, który będzie miłym akcentem rozpoczynającego się dnia. Własnoręcznie pieczone przez naszych Szefów Kuchni chleby, oparte są na sprawdzonych domowych recepturach. Wypiekamy je z mąki, płatków owsianych, ziaren lnu z dodatkiem słonecznika, śliwek suszonych i żurawiny - mówi Michał Keil Specjalista ds. Gastronomii w sieci Qubus Hotel.
W menu śniadaniowym propagowane są także regionalne produkty, takie jak łowickie dżemy, mazurskie miody, wody mineralne z okolic Nałęczowa. To jednak nie wszystkie zmiany. W dwóch obiektach Qubus Hotel Kraków i Qubus Hotel Głogów wprowadzono także produkty przygotowywane w specjalnych wędzarniach.
- Goście będą mogli spróbować i zamówić na wynos nie tylko chleb z własnego wypieku, ale także wędzone mięsa takie jak karkówka, rostbeef, schab czy pierś indyka. Coś dla siebie znajdą także miłośnicy ryb, dla których przygotowaliśmy np. wędzonego pstrąga - wymienia Michał Ogórek Główny Specjalista ds. Gastronomii w Qubus Hotel.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział dostawcy/usługodawcy branży:
SITE Poland podsumowuje 3 edycję programu Young
Państwo może nakładać obowiązki na dostawców usług internetowych z siedzibą w innym kraju
Ceny wrześniowych wyjazdów rosną trochę
Niemiecki Dzień Turystyki bez
Najlepsze praktyki dotyczące spotkań medycznych. Raport ICCA i AC
Dział centra informacji i promocji:
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Dziwny konkurs na dyrektorów
Polacy na pierwszym miejscu wśród
Starsze aktualności:
TSUE: Przewoźnik odpowiada za nienależyte udzielenie pierwszej
Ankieta KE dla
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Noclegi w pensjonatach tanieją
Emirates - najlepsza rozrywka na pokładzie
KLM - poznaj współpasażera przez internet
Tatry: zamiast prawdziwych zwierząt - makiety
Enoturystyka dla początkujących
Nocą w restauracjach nawet o połowę taniej
Dodatkowe pociągi w okresie świątecznym
E-bilety ułatwią wjazd na Kasprowy
Pizza Hut zmienia się na lepsze?
otoWakacje rozszerza zakres działania
Wizz Air eliminuje swoich agentów?
Narciarski tydzień w słonecznych Alpach!