TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter

Westin proponuje wiosnę w wersji fusion

Restauracja Fusion w warszawskim hotelu Westin wprowadziła do swojej oferty nowe wiosenne menu, oparte na produktach organicznych.


W wiosennym menu szef kuchni proponuje m.in.: tofu w BIO miodzie pomarańczowym i sezamie z konfiturą z kiwi i kolendry (24 zł), mini ośmiorniczki i małże św. Jakuba podane z sałatką z bio makaronu gryczanego (34 zł), szpinak z wędzonym dzikim łososiem i bio orzechami brazylijskimi i redukcją z białego octu i trufli (32 zł) i krem z brokułów i mleka sojowego podany z bio oliwą z pestek dyni (25 zł).

Menu będzie dostępne w restauracji Fusion do 10 kwietnia.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Fusion Westin Warszawa wiosenne menu produkty organiczne szef kuchni




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję