TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Gorące powitanie w Poznaniu

Sieć restauracji SUBWAY® przeprowadziła niestandardową akcję ambientową dla pasażerów lotniska Ławica w Poznaniu. Powracający z ciepłych krajów podróżni byli zaskoczeni, kiedy na taśmie bagażowej zamiast ich walizek pojawiły się… platery z sandwiczami.


Podróżni oczekiwali cierpliwie w hali bagażowej na lotnisku Ławica. Po kilku minutach wracający z Egiptu zamiast walizek zobaczyli na taśmie bagażowej wyjeżdżające sandwicze. Zaskoczenie zostało rozwiane przez wygłoszony przez megafon komunikat, że jest to poczęstunek przygotowany specjalnie dla nich przez restaurację SUBWAY® i ma służyć wzmocnieniu przed trudami aklimatyzacji do pogody panującej w Polsce.

"Wiemy, że długa zima dała się we znaki wszystkim. To właśnie mroźna pogoda zainspirowała nas do wsparcia podróżnych sandwiczami Sub of the Day, by zmniejszyć szok wywołany odmienną niż spodziewana temperaturą. Bardzo ucieszyły nas pozytywne reakcje podróżnych." - powiedział Jan Petr, Marketing Coordinator CEE

Akcja "Warm Welcome" zrealizowana została w ramach trwającej kampanii "Sub of the Day", w ramach której przez cały tydzień wybrane sandwicze są serwowane w promocyjnej cenie.

Filmik prezentujący efekty akcji można zobaczyć poniżej




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Subway kampania reklamowa port lotniczy lotnisko Poznań-Ławica warw welcome sub of the day kampania ambientowa promocja restauracja bar kanapka sandwich Jan Petr Marketing Coordinator CEE Egipt taśma bagażowa promocja kampania promocyjna


Komentarze:

Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję