Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds.turystyki - biuro podróży w...
- Sprzedam pensjonat Rabka Zdrój
- B.P. ITAKA w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- NEKERA - Specjalista Wsparcia Sprzedaży
- Młodszy Specjalista ds. obsługi klienta
- Doradca klienta Biuro Podróży Itaka Kraków M1
- RAINBOW Doradca Klienta
- NEKERA - Flight Specialist
- NEKERA - Product Manager (Warszawa)
- pilot Wiedeń : 31.05-01.06.2024
To lubią restauratorzy
Marka BeefMaster na sklepowych półkach pojawiła się całkiem niedawno. Mimo to już cieszy dużą popularnością wśród restauratorów.
Producent oferuje dobrej jakości mięso wołowe. Zaleta jest opakowanie, które zawiera dwie porcje mięsa o tej samej wadze. Dzięki temu nie musimy "bawić się" w odkrajanie porcji z większego elementu. To właśnie minimalizacja ryzyka przeterminowania zadecydowała o popularyzacji produktu także pośród przedsiębiorców.
Dzięki stałej wadze porcji mięsa z łatwością dokonać kalkulacji kosztów dania tzw. food cost. Restauratorzy najczęściej wybierają polędwicę, carpaccio oraz tatar.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział dostawcy/usługodawcy branży:
SITE Poland podsumowuje 3 edycję programu Young
Państwo może nakładać obowiązki na dostawców usług internetowych z siedzibą w innym kraju
Ceny wrześniowych wyjazdów rosną trochę
Niemiecki Dzień Turystyki bez
Najlepsze praktyki dotyczące spotkań medycznych. Raport ICCA i AC
Starsze aktualności:
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Ecco Travel wraca z chińską
Centrum Techniki Kulinarnej "Doram" kształciło kucharzy
Ile kosztują wyjazdy na sezon letni?
Okęcie: Terminal A zamknięty dla pasażerów
Polak Prezesem Komisji Turystyki Morza Bałtyckiego
Festiwal Dobrego Smaku w Poznaniu
LOT będzie latał za granicę wyłącznie z Warszawy
WizzAir wprowadza pasażerów w błąd
O czym pamiętać planując wyjazd z dziećmi?
Nowości Andropolu na targach Invest-Hotel 2012
Wild Bean Cafe wychodzi poza stacje
UE znosi zakaz wnoszenia płynów do samolotu
Algarve - zapraszamy policjantów
Portale internetowe walczą o klientów
Samsung zaprezentuje rozwiązania dla hoteli
W Pyrzowicach ukończono warstwę ścieralną nowego pasa startowego
Nowy dyrektor Courtyard by Marriott Warsaw Airport
Protesty pracowników nie przyniosą efektów?
"Podróż sentymentalna" w Muzeum Żup Krakowskich w Wieliczce
Dynamiczny rozwój Grupy Hotelowej Orbis