Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Specjalista ds. turystyki / Ole Travel Wrocław
- Specjalista ds.sprzedaży turystyki Aktywnej-...
- Pilot - Włochy
- Doradca Klienta
- Specjalista ds. turystyki - Salon firmowy Coral...
- Pilot wycieczki do Trójmiasta 16 - 18.06.2025
- Pilot do Saksonii 19-22.06.2025
- Biuro podróży zatrudni do salonu sprzedaży...
- Specjalista ds. turystyki przyjazdowej
- Pilotaż Ryga, Tallin, Sztokholm, Helsinki,


To lubią restauratorzy
Marka BeefMaster na sklepowych półkach pojawiła się całkiem niedawno. Mimo to już cieszy dużą popularnością wśród restauratorów.
Producent oferuje dobrej jakości mięso wołowe. Zaleta jest opakowanie, które zawiera dwie porcje mięsa o tej samej wadze. Dzięki temu nie musimy "bawić się" w odkrajanie porcji z większego elementu. To właśnie minimalizacja ryzyka przeterminowania zadecydowała o popularyzacji produktu także pośród przedsiębiorców.
Dzięki stałej wadze porcji mięsa z łatwością dokonać kalkulacji kosztów dania tzw. food cost. Restauratorzy najczęściej wybierają polędwicę, carpaccio oraz tatar.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Gastronomia się będzie zmieniać - pomogą drony i
Ferie zimowe nie były w pełni
Dział dostawcy/usługodawcy branży:
W USA doceniają ofertę kulinarną
Powstaje wielka grupa serwisów
TSUE: Włoskie regulacje dot. Airbnb, czy Expedii niezgodne z prawem
SITE Poland podsumowuje 3 edycję programu Young
Państwo może nakładać obowiązki na dostawców usług internetowych z siedzibą w innym kraju
Starsze aktualności:
Polska destynacją dla
Decyzja o pomocy dla Condora
ITAKA kończy współpracę z największym
Odczuwalny wzrost cen na
Igrzyska stworzą dodatkowy rynek najmu
KE wydaje zgodę na dofinansowanie narodowego
Jak można wykorzystać sztuczną inteligencję w
ECTAA wybrała preferowany kierunek podróży na 2025
eSky reklamuje się, że taniej niż u
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Majówka rozpoczęta - czy sprawdzą się
Centrum Techniki Kulinarnej "Doram" kształciło kucharzy
Ile kosztują wyjazdy na sezon letni?
Okęcie: Terminal A zamknięty dla pasażerów
Polak Prezesem Komisji Turystyki Morza Bałtyckiego
Festiwal Dobrego Smaku w Poznaniu
LOT będzie latał za granicę wyłącznie z Warszawy
WizzAir wprowadza pasażerów w błąd
O czym pamiętać planując wyjazd z dziećmi?
Nowości Andropolu na targach Invest-Hotel 2012
Wild Bean Cafe wychodzi poza stacje
UE znosi zakaz wnoszenia płynów do samolotu
Algarve - zapraszamy policjantów
Portale internetowe walczą o klientów
Samsung zaprezentuje rozwiązania dla hoteli
W Pyrzowicach ukończono warstwę ścieralną nowego pasa startowego
Nowy dyrektor Courtyard by Marriott Warsaw Airport
Protesty pracowników nie przyniosą efektów?
"Podróż sentymentalna" w Muzeum Żup Krakowskich w Wieliczce
Dynamiczny rozwój Grupy Hotelowej Orbis