TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Oni powalczą o kulinarne trofea

Eliminacje kandydatów do konkursu kulinarnego Wine & Food Noble Night 2013 dobiegły końca. Chętnych, by wziąć udział w jesiennych zmaganiach o tytuły najznakomitszych dań i kompozycji nie brakowało.


W tym roku o kulinarne trofea: nagrodę publiczności w trzech kategoriach oraz wyróżnienie jury profesjonalnego powalczą restauracje:

1. Aruana (Serock, szefowie kuchni: Adam Kotomski, Witek Iwański)

2. Casa Pablo (Warszawa, szef kuchni: Gonzalo de Salas Smith)

3. Delight (Łódź, szef kuchni: Mirosław Jabłoński)

4. Kryształowa (Katowice, szef kuchni: Adam Naziębło)

5. Magnifica (Kraków, szef kuchni: Krzysztof Mardyła)

6. Mare Monti (Zakopane, szef kuchni: Castello Longobardi)

7. Pod Różą (Kraków, szef kuchni: Mariusz Gołdyn)

8. Smaki Warszawy (Warszawa, szef kuchni: Bogusław Buczek)

9. Sunlight (Katowice, szef kuchni: Piotr Nadolski)

10. Tłusta Kaczka (Gdynia, szef kuchni: Tomasz Mrozik)

11. Weranda (Bydgoszcz, szef kuchni: Robert Jarych)

12. White House Restaurant & Lounge (Sopot, szef kuchni: Grzegorz Nakrajnik)




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
White House Restaurant & Lounge Tłusta Kaczka Smaki Warszawy Pod Różą Kraków szef kuchni Wine & Food Noble Night 2013 trofeum Adam Kotomski jury eliminacje




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję