TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Sheraton Poznań ma nowego szefa działu gastronomii

Nowym szefem działu gastronomii hotelu Sheraton Poznań został Stuart Swan.


Swan rozpoczął pracę w branży hotelarskiej w roku 1988 od stanowiska bell boy w Sheraton Grand w Edynburgu. W hotelu spędził 10 lat zdobywając doświadczenie. Następnie pracował na stanowisku concierge w hotelu Sheraton Mirage w Australii. Powrócił do hotelu Sheraton Grand by pracować przed rok w dziale recepcji. Od roku 2002 był jednocześnie kontrolerem kosztów dla 3 hoteli marki Starwood w centralnym Londynie. Przed objęciem stanowiska szefa działu gastronomii w Poznaniu pracował przez 2 lata na podobnym stanowisku w hotelu Sheraton Belgravia w Londynie.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
hotel Sheraton Poznań w Poznaniu Stuart Swan szef działu gastronomii kuchni restauracji życiorys




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję