Ogłoszenia
Ogłoszenia
- WARSZAWA - specjalista ds. turystyki
- Zatrudnię pilota
- Travelplanet WROCŁAW - KIEROWNIK BIURA
- Specjalistka/ Specjalista ds. Turystyki - Poznań
- Specjalista ds. turystyki Galeria Żoliborz...
- BP ITAKA - ŁÓDŹ - KIEROWNIK BIURA
- Praca dla studenta
- Zainwestuje w biuro podrózy
- CORAL TRAVEL PRUSZKÓW - Specjalista ds. Turystyki
- Pilot wycieczek szkolnych (Katowice i okolice)
Sezonowe menu restauracji RBG Bar&Grill w hotelu Park Inn
Krakowski hotel Park Inn zaprasza turystów i nie tylko na nowe, wiosenno-letnie menu w restauracji RBG Bar&Grill.
Pierwsza w Polsce restauracja RBG Bar&Grill oferuje bogaty wybór sałatek, steków z grilla, dań kuchni śródziemnomorskiej, wegetariańskiej, a także przystawek, które są przygotowywane z najzdrowszych oraz z najwyższej jakości składników. Takiego menu zdążyli już skosztować pierwsi goście niedawno otwartego hotelu Park Inn w Krakowie. Teraz hotelowa restauracja RBG Bar&Grill zaprasza również do przytulnego ogródka, gdzie zjemy obiad podziwiając wspaniały widok na Zamek Królewski i wawelskie wzgórze.
Letnia oferta jest przeznaczona zarówno dla indywidualnych gości jak i dla rodzin z dziećmi. W specjalnym menu znalazła się m.in.: sałatka z opiekanym łososiem z kolendrą, limonką oraz awokado, makaron Prima Vera polany pikantnym sosem warzywnym, marynowana karkówka z warzywami w śmietanie oraz ziemniaczkami. Specjalnie dla dzieci restauracja oferuje Cheddar, Western, wegetariańskie burgery z grzybami Portabello oraz czekoladowe, waniliowe i owocowe shaki, ciasto czekoladowe posypane orzechami i lodami, a także sernik z syropem klonowym. Podczas letniej promocji do każdego lunchu bądź kolacji restauracja serwuje swoim gościom bezpłatne dania dla dzieci do lat 10. Zamawiając dwudaniowy lunch, otrzymamy deser gratis, zaś do trzydaniowej kolacji bezpłatny, wybrany przez siebie napój.
RBG Bar&Grill nie zapomina ponadto o biznesowych lunchach. Każdego dnia, od poniedziałku do piątku, w restauracji przygotowywane są specjalnie zestawy, które na pewno pokrzepią w czasie wypełnionych po brzegi zawodowymi obowiązkami dni. W ofercie Business Lunch znajdziemy m.in.: zupę z małży oraz kukurydzy uzupełnioną bekonem, makaron z sosem cheddar z szynką i zielonym groszkiem, a także sałatkę rzymską z dresingiem z sardeli i czosnku z tartym parmezanem. Ceny dwudaniowych zestawów kosztują od 25 złotych.
RBG Bar&Grill jest innowacyjną formułą stworzoną specjalnie z myślą o kolorowej marce hoteli Park Inn. Restauracja z charakterystycznym jaskrawym i wyrazistym logo oraz stylowym menu staje się stopniowo wizytówką hoteli owej marki w całej Europie. Pierwszy RBG rozpoczął swoją działalność w roku 2008 w zmodernizowanym hotelu Park Inn Cardiff City Centre w Wielkiej Brytanii. Od samego początku ciekawił swoją oryginalnością wnętrza wzbogaconego opartymi na barwach marki Park Inn elementami graficznymi, a także nowatorskim podejściem do potrzeb klienta, według którego tradycyjna formuła lunchu oraz menu a’la carte zastąpione zostały serwowanymi przez cały dzień zdrowymi tudzież niekonwencjonalnie przyrządzonymi daniami.
W RBG Bar&Grill w Krakowie może zasiąść w jednym czasie nawet 120 osób. Szef kuchni, Arkadiusz Ślusarenko, zadbał, aby serwowane tutaj dania były oparte na najzdrowszych składnikach, przyrządzonych oraz przyprawionych w niezwykły sposób. Niespodzianką krakowskiego RGB Bar&Grill jest także nowoczesny grill na węgiel drzewny, na którym są przyrządzane takie dania jak wiejski kurczak, grillowane krewetki tygrysie i wyśmienite hamburgery w klasycznej wersji całun i z baraniną. W menu znalazły się również koktajle typu shake oraz smoothie, a także desery - sałatka ze świeżych owoców, lody i ciasta z owocami.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Sierpień będzie lepszy od
Nowa restauracja z Łodzi chwali się
City break - jak wybierają
Dział centra informacji i promocji:
Niemcy chwalą turystów
Dolny Śląsk podsumowuje promocję
Dział hotele, pensjonaty:
Za nami dziewiąte Forum Hotelarzy
Dział biura turystyczne:
Jak wyglądały tegoroczne wakacje
Samodzielne podróże były
Wakacje przyszłoroczne nie zapowiadają się
Dział dostawcy/usługodawcy branży:
TSUE: Włoskie regulacje dot. Airbnb, czy Expedii niezgodne z prawem
SITE Poland podsumowuje 3 edycję programu Young
Państwo może nakładać obowiązki na dostawców usług internetowych z siedzibą w innym kraju
Dział przewodnicy i piloci:
Rozpoczęto starania o nowy, polski wpis na listę
Liczba i wielkość statków wycieczkowych podwoiła się od 2000
Małopolska rozpoczyna nowy projekt
Rzeczniczka MŚP apeluje o podniesienie kwoty limitu zwolnienia z
Dział promocje dla turystów:
Wygoda Travel rozpoczęła sprzedaż oferty
eTravel dołącza do programu
Linie flydubai uruchomią specjalne połączenia dla kibiców
PKP Intercity zmienia system zarządzania
Poznań po raz trzeci zaoferuje darmowe bilety do muzeum dla
Starsze aktualności:
Rośnie liczba Turystów odwiedzających
Gotowe dania w sklepach zagrożeniem dla
Rozpoczęły się targi TT
TSUE rozpatrywał skargi
Polacy rzadziej jadają posiłki poza
Hilton uznany za najlepsze miejsce do
Turystyka może stać się głównym źródłem przychodów dla
UE ujednolici przepisy dotyczące krótkoterminowego
Małopolska: policja i ITD wyruszyły na drogi
Województwo małopolskie właścicielem dworca autobusowego w Krakowie?
EasyJet i Europcar będą dalej współpracować!
Ukraina buduje hotele na Euro 2012
Pozwy zbiorowe zagrożeniem dla (mniejszych) firm?
Ukraińcy odbyli staże w podkarpackich pensjonatach i gospodarstwach agroturystycznych
Za złamanie zakazu prohibicji w czasie pielgrzymki odbiorą zezwolenia na sprzedaż alkoholu?
Badania do pracy licencjackiej - praca za granicą w turystyce
Jaka przyszłość czeka dom Sir Arthura Conan Doylea?
Regiony będą reklamować się w hipermarketach!
Supertour Lufthansa City Center wprowadza newsletter
Europejskie tanie linie lotnicze rosną w siłę
Balice: nowa wieża kontroli lotów oraz radiolatarnia