TUR-INFO.pl | Serwis informacyjny branży turystycznej
ZAJRZYJ DO NAS NA: TUR-INFO.PL na Facebook TUR-INFO.PL na Twitter






Le Meridien Bristol oferuje sezonowe menu

Hotel Le Meridien Bristol na sezon letni oferuje menu złożone z produktów pochodzących prosto z polskich lasów: grzybów i owoców leśnych.


Restauracja Marconi uzupełnia ofertę letnich sałatek takimi potrawami jak: sałaty z piersią kaczki marynowaną w korzennych przyprawach z sałatką z owoców leśnych i dressingiem jeżynowo-truflowym, kremową zupa z kurek z krewetkami, pomidorowym concase i oliwą czosnkową czy pieczoną doradą nadziewana kurkami z grillowanymi ziemniakami, kremowym szpinakiem i sosem maślano-szałwiowym. Na deser proponuje sorbet jeżynowy z tartoletką z kremem waniliowym, jeżynami i sosem miodowym z aromatem z rozmarynu.

Hotel Le Meridien Bristol należy do sieci Starwood Hotels & Resorts, która w Polsce zarządza również hotelami Sheraton Warsaw, Sheraton Poznań, Sheraton Kraków, Sheraton Sopot Conference Center & Spa i The Westin Warsaw. Starwood Hotels & Resorts łącznie oferuje ponad 1500 pokoi i zatrudnia ponad 1100 osób.




Komentarze

(kiedy jest to możliwe, sugerujemy podpisanie się)

(akceptacja regulaminu)


Tagi:
Le Meridien Bristol sezonowe menu letnie Restauracja Marconi dania z grzybów owoców leśnych




Ta strona przetwarza dane osobowe oraz używa COOKIES. Szczegóły przetwarzania danych osobowych są opisane w polityce prywatności. Korzystając z tej strony wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki i akceptujesz regulamin strony. Wszelkie szczegóły w regulaminie, polityce prywatności oraz polityce cookies.
  Akceptuję