Ogłoszenia
Ogłoszenia
- Animator Czasu Wolnego - Bułgaria
- KIEROWNIK DZIAŁU REZERWACJI
- PRACOWNIK DZIAŁU CALL CENTER
- Pilot na Węgry
- Project Manager (Katowice)
- Specjalista ds. rezerwacji w jęz. polskim
- Specjalista ds.turystyki - biuro podróży w...
- Sprzedam pensjonat Rabka Zdrój
- B.P. ITAKA w C.H.M1 w Czeladzi zatrudni
- NEKERA - Specjalista Wsparcia Sprzedaży
Wybrano hotel z najlepszą restauracją
W czwartek 29 listopada 2012 stołeczny miesięcznik The Warsaw Insider zgromadził na dorocznej gali Best of Warsaw warszawski świat gastronomiczny, aby w 14 kategoriach wręczyć swoje nagrody. Szef Paweł Oszczyk odebrał nagrodę dla Najlepszej Restauracji Hotelowej.
Tegoroczny ranking powstał przy współpracy redakcji magazynu z Kurtem Schellerem, blogerami kulinarnymi oraz Moniką Mrozowską, znaną z programów i książek zachęcających do gotowania.
- To wyróżnienie jest dla nas o tyle ważne, że działamy na bardzo konkurencyjnym rynku już od ośmiu lat i nadal idziemy ścieżką obraną na początku, a która zamyka się w jednym słowie: jakość - powiedział Paweł Oszczyk odbierając nagrodę.
La Rotisserie mieści się w Mamaison Hotel Le Regina, otwartym w 2004 roku na Nowym Mieście w Warszawie. Autorska kuchnia Pawła opiera się na jego włoskich, francuskich i polskich doświadczeniach kulinarnych. Wraz z tegorocznym Mistrzem Polski Sommelierów, Andrzejem Strzelczykiem, stanowią zgrany duet, dzięki któremu goście restauracji mogą spróbować wyjątkowych połączeń smakowych.
Kameralna restauracja La Rotisserie mieści się w butikowym Mamaison Hotel Le Regina Warsaw. Szef Paweł Oszczyk przygotowuje autorskie specjały kuchni europejskiej w formie eleganckiego menu degustacyjnego. W tygodniu zaprasza na trzydaniowy business lunch i kolacje degustacyjne, w każdą niedziele poleca pięciodaniowy Linner. Latem restauracja powiększa się o romantyczne Patio - idealne miejsce zarówno na spotkania biznesowe, jak i przyjęcia rodzinne. W okresie świątecznym w restauracji organizowane są przyjęcia i specjalne Linnery. Podczas tegorocznej Kolacji Sylwestrowej serwowane będzie siedmiodaniowe menu z wyselekcjonowanymi winami.
Komentarze
Tagi:
Dział gastronomia:
Elektroniczne faktury zaczną obowiązywać za 2
Przewodnik Michelin - więcej lokali z
Lepsza kondycja branży
Program inwestycji dla branży turystyka, horeca i
Oznaczenia pochodzenia geograficznego mają być lepiej
Dział centra informacji i promocji:
Rozpoczyna się kolejna edycja Turystycznych Mistrzostw
Dziwny konkurs na dyrektorów
Polacy na pierwszym miejscu wśród
Starsze aktualności:
Komisja Europejska przedłużyła możliwość pomocy dla małych portów
Oburzenie na ceny biletu na Wawel, ale czy
TSUE: Przewoźnik odpowiada za nienależyte udzielenie pierwszej
Ankieta KE dla
Sezon nad morzem nie jest
Jak sprzedawać w trudnych
eSky chwali system NDC
Chorwacja chce jeszcze więcej
ERIF BIG straszy klientów biur
Join Up! Polska uruchamia sprzedaż samych
Wzrost płacy minimalnej uderzy w hotelarstwo i
Programy wsparcia dla
Pasażerowie opóźnionego samolotu sami wykupili nocleg. Przewoźnik powinien to
Sphinx dostał Godło Jakości Obsługi
Kulinarny Puchar Polski w rękach Poznaniaków
Ecco Holiday skasowało promocje
Strajk generalny paraliżuje lotniska
WIT organizuje narciarskie Mistrzostwa Branży Turystycznej
Pracowity długi weekend Straży Granicznej
Czy Polska to silna marka turystyczna?
Itaka: pierwszy czarter z Lublina
Chiny niszczą zachodnią żywność
Gdańsk Convention Bureau (GCB) promuje Region Pomorski
Yum Brands kupuje chińską sieć restauracji
TUI: podpisali, ale nie sprzedają?
Kontrowersyjny film promuje Warszawę